Špenátový štrůdl

29. března 2010 v 11:47 | Jana |  Vůně z kuchyně
...aneb Klasický špenát v neklasickém balení.

Co budeme potřebovat:
- listové těsto
- špenát
- vejce
- sýr
- cibule
- česnek

Tento štrůdl nemá přesně daný návod ani složení. Můžete si do něj přidat co vám chutná nebo co máte zrovna po ruce.

Uvaříme si klasický špenát na cibulce s česnekem. Po vychladnutí ho klademe na rozválené listové těsto, rozložíme sýr a přidáme na plátky nakrájená vařená vejce.

Zarulujeme a potřeme rozšlehaným vejcem se solí a kmínem.

Dobrou chuť !
 


Komentáře

1 Jarka Jarka | Web | 29. března 2010 v 19:37 | Reagovat

Štrůdl na slano jsem ještě nezkoušela, ale z toho listového těsta to bude rychlovka a zajímavá změna. A je fakt, že by tam šlo zarolovat všechno možné. ;-)

2 Jája Jája | Web | 30. března 2010 v 23:31 | Reagovat

Paráda... dobrá inspirace :) už začínají vylejzat různý lístky kopřiv a jinýho bejlí... ledasco jde zešpenátovatět a tak to pak můžeme zarolovat podle tvého návodu :)

3 Gralińka Gralińka | E-mail | Web | 31. března 2010 v 9:30 | Reagovat

fííha, to vypadá výborně, díky za inspiraci! :-)

4 Natty Natty | Web | 1. dubna 2010 v 15:47 | Reagovat

Jani, tento štůdl jsem už také několikrát dělala a je hned pryč ;-)

5 Jitka Jitka | Web | 28. dubna 2010 v 13:29 | Reagovat

Dobrota, taky ho dělávám.Dokonce jsem to jednou zkusila s povařenou a nakrájenou růžičkovou kapustičkou. Taky to byla mňamka.

6 Jana Jana | Web | 28. dubna 2010 v 13:31 | Reagovat

[5]: Teda tak to by mě nenapadlo ale může to být veliká dobrota :-)

7 Ája Ája | 4. října 2012 v 16:26 | Reagovat

Do špenátu lze také zamíchat tvaroh

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama